Τι είναι το VacuPower;

Τι είναι το VacuPower;

VACUPOWER Η Νο1 ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ

Δοκιμάστε δωρεάν την Νο 1 μέθοδος αδυνατίσματος με υποπιέση στην Ελλάδα!!!

Το IAM BODYTEC ανήκει στα πιστοποιμένα Vacupower points με αποκλειστικότητα στην Άνοιξη Αττικής.

To Vacupower είναι ένα μηχάνημα που συνδυάζει δύο πολύ γνωστές κι ευρέως αποδεκτές μεθόδους στο χώρο της άσκησης και της ομορφιάς, αντίστοιχα.

Tην αερόβια άσκηση και την υποπίεση ή όπως συνήθως λέγεται, Vacu.

Η υποπίεση με το μοναδικό τρόπο που εφαρμόζεται στο Vacupower , προσφέρει διπλό συγκριτικό πλεονέκτημα και όφελος στον οργανισμό μας. Από τη μία αυξάνει την αντίσταση στη κίνηση, δηλαδή στο περπάτημα κι από την άλλη διεγείρει τη κυκλοφορία της λέμφου.

Έτσι, έχουμε από τη μία μεριά μία αερόβια δραστηριότητα που λόγω της παραγωγής υποπίεσης γίνεται πιο ενεργοβόρα, μας αναγκάζει δηλαδή να καταναλώσουμε περισσότερες θερμίδες από αυτές που θα καταναλώναμε εάν κάναμε την ίδια αερόβια άσκηση με τα ίδια χαρακτηριστικά, χωρίς όμως την υποπίεση ή για την ακρίβεια, όπως έχουν δείξει οι μελέτες, χωρίς τη συγκεκριμένη υποπίεση του Vacupower.

Το πλεονέκτημα σε αυτή τη περίπτωση βάσει μελετών, κυμαίνεται μεταξύ του 30% έως και 40%.

Μας προκαλεί δηλαδή τη καύση περισσότερων θερμίδων κατά 30-40%, σε σύγκριση με ότι θα καταναλώναμε χωρίς την ύπαρξη της υποπίεσης του Vacupower.

STRONGER, FITTER, FASTER

Share:

Σχετικά Άρθρα

Miha Bodytec Tabata style!

Το πιο διάσημο και αποτελεσματικό πρωτόκολλο HIIT προπόνησης που μελετήθηκε στο εργαστήριο από τον επιστήμονα Izumi Tabata εφαρμόζεται στο πρόγραμμα μεταβολισμού του Miha Bodytec.

Γιατί Miha Bodytec;

Επαναστατικός τρόπος Γυμναστικής.
Ενδυνάμωση – Γράμμωση – 20′ Την Bδομάδα

Scroll to Top