Το PureLift ™ – Τι είναι και τι κάνει;

Το PureLift ™ – Τι είναι και τι κάνει;

ΟΡΑΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΡΥΤΙΔΩΝ

Το PureLift ™ είναι το κορυφαίο μη επεμβατικό εργαλείο γλυπτικής και ανύψωσης προσώπου στην παγκόσμια αγορά. Μόνο το PureLift χρησιμοποιεί πατενταρισμένη διέγερση μυών για να ενεργοποιήσει βαθιά και να ανυψώσει τους μύες του προσώπου σας, δίνοντάς σας την εμφάνιση ενός πιο σφριγηλού, πιο νεανικού προσώπου σε μόλις 10 λεπτά.

ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΛΙΓΗ ΕΙΔΙΚΗ ΚΡΕΜΑ

Τοποθετούμε μικρή ποσότητα από την ειδική κρέμα στο πρόσωπο και αφήνουμε το Pure Lift να κάνει ένα βαθύ μασάζ στο πρόσωπο μας

ΑΡΚΟΥΝ 10′ ΜΟΛΙΣ ΛΕΠΤΑ

Το PureLift ™ ξεπερνά το δέρμα για να προσφέρει πατενταρισμένη ηλεκτρική διέγερση τριών κυμάτων βαθιά μέσα στους μυς του προσώπου σας. Τα μοναδικά κύματα υψηλής και χαμηλής συχνότητας επιτρέπουν την βαθύτερη διείσδυση, με πιο άνετη αίσθηση από τις παραδοσιακές συσκευές.

ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Γιατί είναι τόσο αποτελεσματικό;

Το PureLift ™ είναι το κορυφαίο μη επεμβατικό εργαλείο ανύψωσης και γλυπτικής προσώπου στη παγκόσμια αγορά, προϊόν πολύχρονης έρευνας.

 Πόσο διαρκεί η θεραπεία;

Η θεραπεία διαρκεί μόλις 5 λεπτά για κάθε πλευρά του προσώπου σας και σας δίνει μια εμφανώς σφριγηλή επιδερμίδα τη στιγμή που θα τελειώσετε.

Είναι ασφαλές ;

Απολύτως, αφού έχει έγκριση απο το FDA της Αμερικής

Γυμναστική Προσώπου!

Share:

Σχετικά Άρθρα

Miha Bodytec Tabata style!

Το πιο διάσημο και αποτελεσματικό πρωτόκολλο HIIT προπόνησης που μελετήθηκε στο εργαστήριο από τον επιστήμονα Izumi Tabata εφαρμόζεται στο πρόγραμμα μεταβολισμού του Miha Bodytec.

Γιατί Miha Bodytec;

Επαναστατικός τρόπος Γυμναστικής.
Ενδυνάμωση – Γράμμωση – 20′ Την Bδομάδα

Scroll to Top