ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Εδώ σας απαντάμε στις πιο συχνές ερωτήσεις σας, αλλά μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε επιπλέον ερώτηση ή διευκρίνιση.

Το EMS σημαίνει Electro Muscle Stimulation. Είναι μια τεχνολογία που χρησιμοποιεί ηλεκτρικές παρορμήσεις για την τόνωση και τη σύσπαση των μυών και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αποκατάσταση, φυσικοθεραπεία, αθλητική προπόνηση και απώλεια βάρους. Οι ηλεκτρικές ώσεις μεταδίδονται στους μύες μέσω ηλεκτροδίων που τοποθετούνται στο δέρμα.

To Miha Bodytec δεν είναι ένα μηχάνημα γυμναστικής, αισθητικής ή φυσικοθεραπείας.

Είναι μια προπονητική μονάδα ηλεκτρομυοδιέγερσης (EMS) γερμανικής κατασκευής, που τελειοποιεί και διαδίδει την μέθοδο εκγύμνασης ολόκληρου του σώματος για βελτιωμένη φυσική κατάσταση και υγεία.

Η εκγύμναση ηλεκτρομυϊκής διέγερσης είναι μια εξαιρετικά αποτελεσματική και ασφαλής μέθοδος για τη βελτίωση της φυσικής απόδοσης.

Μια συνεδρία εκγύμνασης διαρκεί κάθε φορά μόνο 20 λεπτά και πραγματοποιείται με εξειδικευμένο εκπαιδευτή ο οποίος παρακολουθεί την εκγύμναση καθώς και την επιτυχία αυτής. Μια φορά την εβδομάδα αρκεί για την αξιόπιστη επίτευξη των μεμονωμένων στόχων. Η αποτελεσματικότητα αποδεικνύεται από πλήθος επιστημονικών μελετών.  

Μια φορά την εβδομάδα – 20 λεπτά!

Δεν σου αρέσει το γυμναστήριο, η πολυκοσμία, τα αδιάκριτα βλέμματα, οι εξαντλητικές δίαιτες;

Πας γυμναστήριο αλλά θέλεις πιο στοχευμένα και άμεσα αποτελέσματα;

Για λόγους υγείας πρέπει να ασκηθείς εξατοκιμευμένα;

Είσαι αθλητής και θέλεις να αυξήσεις τις επιδόσεις σου;

Μόλις γέννησες και δεν έχεις που να αφήσεις το μωράκι σου; φέρτο μαζί σου!!!!!!

Είσαι πολυάσχολος και η καθημερινότητα σου αφήνει ελάχιστο χρόνο;

Θέλεις ενθάρρυνση, παρότρυνση, καθοδήγηση κι έναν γυμναστή μ’ εμπειρία κι αγάπη σ’αυτό που κάνει, να είναι δίπλα σου, μαζί σου στην προπόνηση και μετά απ’ αυτήν.

Απολύτως. Η γυμναστική με τη χρήση ρεύματος χαμηλής συχνότητας ηλεκτροδιέγερσης, είναι απόλυτα ασφαλής. 

H MIHA BODYTEC είναι το πλέον καινοτόμα τεχνολογία στην εξέλιξη της Υγείας και Ευεξίας και αποτελεί μια εξαιρετικά αποτελεσματική και ασφαλή προπόνηση.

Είναι η μόνη τεχνική που σας επιτρέπει να κάνετε εκπαίδευση υψηλής έντασης, χωρίς τραυματισμούς προστατεύοντας τις αρθρώσεις σας.

Οι προπονήσεις MIHA BODYTEC γίνονται πάντα με εξειδικευμένους πιστοποιημένους personal trainers- προπονητές που σας βοηθούν να εκτελέσετε τις ασκήσεις σωστά και χωρίς τραυματισμούς. Είναι πάντα δίπλα σας καθόλη την προσπάθειά σας με το να σας συμβουλεύουν & να είναι υποστηρικτικοί για την επίτευξη των στόχων σας.

 Η προπόνηση EMS από την ΜΙΗΑ BODYTEC είναι προπόνηση ενδυνάμωσης ολόκληρου του σώματος που δεν στοχεύει μόνο σε μια συγκεκριμένη μυϊκή ομάδα, αλλά ενεργοποιεί έως και το 90% των μυών σας ταυτόχρονα. Θα προπονείστε πάντα υπό την καθοδήγηση ενός ειδικευμένου προσωπικού προπονητή που μπορεί να ενεργοποιήσει κάθε μυϊκή ομάδα σύμφωνα με τους στόχους και τις ανάγκες σας.

Μέσα σε 20 λεπτά γυμνάζεται ταυτόχρονα όλο το σώμα με ηλεκτρομυοδιέργερση, πετυχαίνοντας αποτελέσματα που αντιστοιχούν σε 4-5 ώρες συμβατικής γυμναστικής!

 Θα νιώσετε διαφορά μετά την πρώτη σας προπόνηση EMS. Καθώς το σώμα σας απελευθερώνει ενδορφίνες και καθώς οι περισσότερες κύριες μυϊκές ομάδες στο σώμα σας έχουν ενεργοποιηθεί, θα έχετε μια βελτιωμένη στάση του σώματος. 

Μετά από περίπου 4 έως 6 συνεδρίες σταθερής προπόνησης, όχι μόνο θα νιώσετε αλλά και θα αρχίσετε να βλέπετε μια ορατή διαφορά από την προπόνηση με τη μορφή σταδιακής αύξησης του μυϊκού σχηματισμού και μείωσης του σωματικού λίπους (σε συνδυασμό με τη διατροφή σας). 

 Η προπόνηση EMS με το MIHA BODYTEC είναι μια μορφή προπόνησης υψηλής έντασης (HIIT). Επομένως, είναι σημαντικό να έχετε ένα υγιεινό γεύμα (με βάση υδατάνθρακες και πρωτεΐνες) 2 έως 3 ώρες πριν την προπόνηση.

Συνιστούμε επίσης να πίνετε τουλάχιστον 500 ml νερό μια ώρα πριν την προπόνηση για να εξασφαλίσετε τη σωστή ενυδάτωση.

Αποφύγετε τα βαριά γεύματα και τα ζαχαρούχα ή ανθρακούχα ποτά ακριβώς πριν από την προπόνηση EMS σας.

1η Δοκιμαστική Προπόνηση Δωρεάν

Πάτα εδώ και συμπλήρωσε τη φόρμα για την 1η Δωρεάν Δοκιμαστική σου Συνεδρία!

Scroll to Top