ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ PURELIFT PRO

Εδώ σας απαντάμε στις πιο συχνές ερωτήσεις σας, αλλά μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε επιπλέον ερώτηση ή διευκρίνιση.

Το PureLift Pro είναι το κορυφαίο μη επεμβατικό εργαλείο ανύψωσης και γλυπτικής προσώπου στην αγορά.

Με την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μυϊκή διέγερση ενεργοποιεί βαθιά και ανυψώνει τους μύες του προσώπου σας, δίνοντάς σας την όψη ενός πληρέστερου, πιο νεανικού προσώπου σε μόλις 10 λεπτά.

Είναι ο πιο προηγμένος trainer γλυπτικής προσώπου στην αγορά.

Το PureLift Pro χρησιμοποιεί την πατενταρισμένη τεχνολογία Triple-Wave, το πρώτο κύμα (χαμηλή συχνότητα) έχει αναισθητικό αποτέλεσμα, το δεύτερο κύμα (μέση συχνότητα) λειτουργεί στο στρώμα του χορίου, και το τρίτο κύμα (υψηλής συχνότητας) φτάνει βαθιά στους μύες του προσώπου.

Οι παλμοί είναι τυχαίοι, πράγμα που σημαίνει ότι οι μύες δεν μπορούν ποτέ να προσαρμοστούν – πρέπει να συνεχίσουν να εργάζονται, κάτι που  φέρνει αποτελέσματα.

 

Τα αποτελέσματα ποικίλλουν ανάλογα με την ηλικία, την κατάσταση του δέρματος και άλλους παράγοντες.

Γενικά, υπάρχει μια σημαντική ορατή αλλαγή στο δέρμα μόλις στην πρώτη συνεδρία. Ωστόσο, σημειώστε ότι το PureLift™ προορίζεται να γίνεται σε τακτική βάση για μακροπρόθεσμες επιπτώσεις και πρόληψη Οι περισσότεροι άνθρωποι παρατηρούν μια λείανση του δέρματος, καλύτερη υφή του δέρματος. Ανάλογα με την ηλικία, το επίπεδο των ρυτίδων, τη χαλάρωση του δέρματος, θα δείτε μια αισθητή ανύψωση του προσώπου. Αυτό είναι πιο έντονο σε μεγαλύτερες ηλικίες δέρμα.

Εάν είστε έγκυος, δεν συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το PureLift™. Μπορείτε να συνεχίσετε τις θεραπείες αμέσως μετά τον τοκετό.

Ναι, αλλά συνιστούμε να περιμένετε δύο εβδομάδες μετά τις διαδικασίες/ενέσεις σας πριν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε ξανά το PureLift™.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πάτα εδώ και συμπλήρωσε τη φόρμα για την να μάθετε περισσότερα!

Scroll to Top