ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Εδώ σας απαντάμε στις πιο συχνές ερωτήσεις σας, αλλά μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε επιπλέον ερώτηση ή διευκρίνιση.

Είναι απλό! Επικοινωνήστε με εμάς για να κλείσετε ραντεβού για την πρώτη σας συνεδρία, προκειμένου ένας Vacupower Instructor να σας ενημερώσει για τα αποτελέσματα της τεχνολογίας Vacupower και στη συνέχεια μετά από αξιολόγηση να σας προτείνει το ανάλογο πρόγραμμα.

H  μέθοδος Vacupower χρειάζεται  μόνο 30 λεπτά για να επιτευχθούν τα βέλτιστα αποτελέσματα καύσης λίπους. Αυτό σημαίνει ότι  μπορείτε να εισέλθετε και να βγείτε από ένα VacupowerPoint σε λιγότερο από 35 λεπτά.

Καταρχήν πριν την εφαρμογή της πρώτης συνεδρίας γίνονται μετρήσεις στις περιφέρειες της μέσης, της κοιλιάς και των μηρών (δεξιού και αριστερού), καθώς και μέτρηση του βάρους του σώματος. 

Ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε περίπτωσης, ίσως χρειασθεί να γίνουν και πιο εκτεταμένες μετρήσεις όπως μέτρηση της πίεσης, μέτρηση των καρδιακών παλμών ηρεμίας, λιπομέτρηση, μέτρηση βασικού μεταβολισμού, εργοσπιρομέτρηση, μέτρηση κυτταρίτιδας και επιπέδου ελαστικότητας δέρματος, καθώς επίσης και λιπαρότητας ή/και ενυδάτωσης αυτού.

Επίσης, υπολογίζονται οι παράμετροι εκείνοι που θα καταστήσουν τη μέθοδο άκρως αποτελεσματική για το λόγω για τον οποίο θέλετε να τη χρησιμοποιήσετε.
Τέτοιοι είναι για παράδειγμα η ταχύτητα του διαδρόμου, πιθανότατα η κλίση αυτού, η καρδιακή συχνότητα κατά τη διάρκεια της εφαρμογής και φυσικά το είδος και η κατάλληλη ένταση της υποπίεσης που θα επιλεγεί. 

Η αίσθηση κατά τη διάρκεια της εφαρμογής είναι παρόμοια με εκείνη που έχει κάποιος που περπατάει μέσα στη θάλασσα και συγκεκριμένα όταν αυτή βρίσκεται στο ύψος της μέσης του.

Μετά τη πρώτη κιόλας εφαρμογή η αίσθηση που έχουμε είναι ιδιαίτερα ευχάριστη, καθώς νιώθουμε ανάλαφροι, ξεπρησμένοι, ανακουφισμένοι, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές και οι περιπτώσεις ανθρώπων που ακόμα και στη πρώτη συνεδρία νιώθουν τα πρώτα ευεργετικά αποτελέσματα από την εφαρμογή της μεθόδου.

Όχι, είναι εντελώς μη επεμβατική και ανώδυνη μέθοδος. Η πατενταρισμένη τεχνολογία Vacupower είναι συνδυασμός περπατήματος στον διάδρομο της Vacupower με αντίσταση στην κίνηση σε ειδικές συνθήκες υποπίεσης με άμεσα αποτελέσματα.

Η  συνεδρία Vacupower πραγματοποιείται με αθλητικά παπούτσια, φαρδιά φόρμα ή σόρτς, μπλουζάκι Tshirt  ή φούτερ. Προτείνουμε να έχετε μαζί σας και μια πετσέτα για προσωπική χρήση.

Η επιλογή των κατάλληλων προγραμμάτων υποπίεσης από τα 20 που υπάρχουν στην τεχνολογία Vacupower και η δημιουργία του πλάνου επισκέψεων εξαρτάται από τις ανάγκες σας. Η αρχική αξιολόγηση και η πρόταση από τον Vacupower Instructor είναι απόλυτα εξατομικευμένη για εσάς. Μία μέση συχνότητα είναι 3 συνεδρίες την εβδομάδα για 4 εβδομάδες (σύνολο 12 συνεδρίες). Πολλοί συνεχίζουν να κάνουν 3 συνεδρίες την εβδομάδα για 8-12 εβδομάδες. Αφού έχετε φτάσει στο στόχο σας μπορείτε να επιλέξετε ένα μακροπρόθεσμο πρόγραμμα συντήρησης που είναι 1 συνεδρία  Vacupower  την εβδομάδα.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά και μετρήσιμα από την 3η -4η συνεδρία. Τα αποτελέσματα είναι καθαρά στοχευμένα σε λίπος αρά σε απώλεια πόντων από τα επίμαχα σημεία όπως κοιλιά, μηρούς , γλουτούς.

Αυτό που κάνει την μέθοδο Vacupower τόσο μοναδική είναι ότι στοχεύει στην απώλεια λίπους σε συγκεκριμένες περιοχές ,σε μηρούς, γοφούς,γλουτούς και κοιλιά.ι. Επειδή περπατάτε ελαφριά σε ειδικές συνθήκες υποπίεσης για 30 λεπτά , αναμφίβολα θα δείτε τυχαία απώλεια λίπους και σε άλλες περιοχές όπως το στήθος και τα χέρια, ωστόσο η μεγαλύτερη απώλεια εκατοστών θα είναι στις στοχευμένες περιοχές σε μηρούς. γοφούς, γλουτούς και κοιλιά

Οι θεραπείες Vacupower έχουν πολύ οικονομικές τιμές σε σύγκριση με τα αποτελέσματα που επιτυγχάνετε σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η τιμολόγηση βασίζεται στο πακέτο που αγοράζετε, επομένως ποικίλλει. Ανάλογα με το πακέτο που επιλέγετε  έχετε χαμηλότερη τιμή συνεδρίας.  τιμές πατώντας εδώ!

Όλοι όσοι θέλουν να αποκομίσουν κάποιο ή κάποια από τα οφέλη που αποδεδειγμένα προσφέρει η μέθοδος στον οργανισμό τους και στο σώμα τους, είναι τουλάχιστον 18 ετών και δεν έχουν κάτι από τα παρακάτω, θεωρούνται και είναι κατάλληλοι για την εφαρμογή της μεθόδου.

Κατάλληλοι λοιπόν θεωρούνται όλοι οι άνθρωποι, εκτός και εάν:

έχουν κάποια κυκλοφορική διαταραχή όπως π.χ. υπόταση, υπέρταση ή είναι ασθενείς και βρίσκονται κατά τη διάρκεια θεραπείας, βρίσκονται σε περίοδο εγκυμοσύνης, πάσχουν από επιληψία ή κάποια καρδιολογική ασθένεια, φέρουν βηματοδότη, πάσχουν από οξεία φλεβίτιδα, έχουν ανοιχτή πληγή στο σώμα τους.

Όχι δεν χρειάζεται καλή φυσική κατάσταση. Στο vacupower ακολουθούμε την πιο φυσική καθημερινή κίνηση & το περπάτημα!

Πριν από τη συνεδρία: Υδατάνθρακες

Το λίπος μπορεί να καεί μόνο εάν υπάρχουν διαθέσιμοι υδατάνθρακες”
Καταναλώστε τροφές πλούσιες σε υδατάνθρακες 2 με 4 ώρες πριν από τη συνεδρία.
Μετά από τη συνεδρία:  Πρωτεΐνες όχι λίπος

Κατά τη διάρκεια κάθε συνεδρίας vacupower “καίγεται” λίπος. Επομένως, είναι σημαντικό να μην καταναλώνετε τροφές πλούσιες σε λίπος και υδατάνθρακες μετά τη συνεδρία. Προτιμήστε ένα γεύμα πλούσιο σε πρωτεΐνες.

Τις ενδιάμεσες ημέρες

Για να διατηρήσετε το μεταβολισμό σε υψηλά επίπεδα, ακολουθήστε μια υγιεινή, ισορροπημένη διατροφή με μικρά και συχνά γεύματα.

1η Δοκιμαστική Προπόνηση Δωρεάν

Πάτα εδώ και συμπλήρωσε τη φόρμα για την 1η Δωρεάν Δοκιμαστική σου Συνεδρία!

Scroll to Top